NL  ENG
Over ons
Héél lang geleden in een dorpje niet zo heel ver van de zee... een kinderdroom: iedere dag Kerst, met geschenkjes, versiering, de ‘Christmas Spirit’.

De wens bleef, de kinderdroom veranderde met een terechte dosis nuchterheid, in het creëren van een gezellig plekje. Dat kon niet zo moeilijk zijn!

Dan pas kwam het harde werk, hoe krijg je al dat moois bij elkaar, op de juiste plek, op de juiste manier, met de leveranciers waarvan de spirit goed zit. We willen enkel werken met produkten rechtstreeks van fabrikanten die 100% geloven in sfeer, esthetiek en kwaliteit.
Na een onderonsje met de enige echte Kerstman en enkele van zijn ijverige helpers in het hoge koude Noorden en in Tsjechië - hij heeft er daar ook al! - kwamen we tot een sprookjesachtige samenwerking die de mensen niet onberoerd kan laten.

Geniet ervan want we zijn ongelooflijk trots om ze je voor te stellen! En misschien maak je van je eigen huis een plekje zoals in onze droom. Héél veel kijk- (en koop)plezier.And an enormous thanks to my very dear friend, without his support I couldn’t have made it! Thank you!
Webshop